Beste spelers en ouders van vv Hebes,

vv Hebes wordt op 4 mei 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jullie krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gecertificeerde trainers kunnen jullie de meest fantastische voetbaldag beleven en jullie voetbaltalent ontwikkelen.

Wegens de vroege duisternis in de decembermaand zijn de komende 2 wedstrijden van HEBES 1 vervroegd van 14.30 uur naar 14.15 uur. Het betreft de uitwedstrijden tegen MMC Weert op 10 december en de thuiswedstrijd tegen RKVB op 17 december.

Op 17 december staat de laatste wedstrijddag voor de HEBES selectie op het programma. De winterstop duurt van 18 december t/m/ 6 januari. Het verdere winterprogramma is hier te downloaden: Winterprogramma HEBES 1 2017-2018.

Vanaf volgend seizoen (augustus 2018) zal VV HEBES geleidelijk overgaan naar nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken. De huidige trainingspakken van Hummel zullen vanaf die datum niet meer leverbaar zijn. We hebben gekozen voor MASITA kleding en trainingspakken.

De weg naar de tweede klasse is nog ver. Dat ondervond de ongeslagen koploper Haelen in de streekderby tegen laagvlieger HEBES. De gasten verrasten met brutaal aanvallend voetbal, terwijl de thuisclub onvoorstelbaar moeizaam acteerde. „Als de agressie inons spel ontbreekt, krijgen we het ook moeilijk”, verzuchtte trainer Patrick Wolters.

Mede door treffers van de broers Rolf en Remy Geraets heeft VV HEBES gisterenmiddag op eigen veld tegen SC Leeuwen prima zaken gedaan: 2-0. HEBES heeft weer aansluiting, terwijl Leeuwen in de onderste regionen blijft. Voor de rust viel er nog weinig te genieten.

In de 3e klasse B begon het duel tussen HEBES en Heksenberg later. De bezoekende club kon het terrein in Beegden niet vinden en dat leverde een kwartier vertraging op. Toch kon de thuisclub niet profiteren van de warrige voorbereiding van de gasten uit Heksenberg. HEBES ging met 3-0 de boot in.

HEBES is van de hatelijke nul af. De formatie van trainer Erwin Evers pakte bij Alfa Sport een fraaie 1-3 overwinning. HEBES was vanaf het eerste fluitsignaal bij de pinken, en kwam vlotjes op 0-1. Roel Delahaye werd in het strafschopgebied gevloerd.

HEBES 2 begon de wedstrijd goed. Na vele gemiste kansen viel na 16 minuten dan toch het eerste doelpunt voor HEBES 2. Maar na dit doelpunt van Ab werd al na 2 minuten de 1-1 weggegeven. Dit was ook de ruststand. Net zoals voor de rust ging HEBES 2 door met het creëren van kansen.