Nieuws

De uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne is bekend geworden. VV HEBES behaalde 228 stemmen en krijgt daarmee een bedrag van € 829,92. Een mooi bedrag wat bijdraagt aan de vereniging. Aan eenieder die gestemd hebben op VV HEBES, bedankt voor jullie bijdrage.

Devy Hendrikx is 11 jaar, zit in groep 8 van Basisschool De Sleye in Heel en voetbalt bij HEBES JO13-1. Hij kan dat zo goed dat hij is uitgekozen om bij VVV-Venlo te mogen voetballen. Komend schooljaar gaat hij naar de Topsport Talentschool Den Hulster in Venlo.

Beste ereleden, leden, sponsoren, supporters van VV HEBES.Vanmorgen kregen wij het bericht dat ons lid en sponsor Fady Shenouda (Pizzeria & Grillroom Mona Lisa) gisteravond plotseling is overleden. Fady voetbalde sinds vorig seizoen bij VV HEBES 3. Wij wensen zijn vrouw, zoon en familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Vanaf zondag 10 juni is het, vanwege groot onderhoud, niet meer toegestaan de velden te betreden.

Wij wensen iedereen alvast een prettige vakantie, en tot volgend seizoen.

Beste (ere-)leden, sponsors en supporters van VV HEBES,

Wij kunnen ons voorstellen dat er na het onverwachte overlijden van Fady behoefte is om even bij elkaar te zijn. Daarom zal de kantine zaterdag tussen 15.00u en 17.00u geopend zijn.

het bestuur van VV HEBES

De teamindeling van de HEBES Jeugd voor het komend seizoen is klaar en is terug te vinden op de teampagina's. Per team staat aangegeven welke spelers en welke trainers/leiders er actief zullen zijn en wat de trainingsavonden/tijden zijn. De aanvangstijden voor de thuiswedstrijden kunnen nog wijzigen, maar dit zal via de leiders later gecommuniceerd worden.

Aan het begin van dit seizoen zijn wij gestart met het traject: een toekomstbestendig VV HEBES. Eén van de werkgroepen die hieruit voortgekomen is, is de werkgroep voetbaltechnisch beleid. Zij zijn inmiddels omgevormd tot de vaste voetbaltechnische commissie en willen hun resultaat graag met jullie delen.

Vrijdag 4 mei jl. waren er zo’n  60 jeugdspelers van VV HEBES t/m 15 jaar,  om een dag te ervaren volgens het  “Schalke auf Tournee”  trainingsprincipe. Een geweldig mooi sportpark lag in een ochtendzonnetje te wachten op alle enthousiaste spelers.

U kunt als lid van de Rabobank Peel, Maas en Leudal weer uw vereniging steunen. Rabobank Peel, Maas en Leudal stelt maar liefst €200.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Breng je stem uit en steun onze club! Vanaf 8 t/m 25 mei kunt u stemmen. U stem telt, stem op VV HEBES.

Ook dit jaar zal er weer een HEBES Jeugdvoetbalkamp georginiseerd worden en wel op 1-2-3 juni 2018. Voor alle JO7, JO9, JO11 en JO13 jeugd is dat als vanouds HET hoogtepunt van het seizoen! Inschrijven en alle informatie over het kamp zijn terug te vinden onder de volgende link: jeugdvoetbalkamp.vvhebes.nl