Dik verdiend kampioenschap voor VV HEBES 3!

Na een succesvol seizoen, met veel mooie wedstrijden en idem overwinningen was het dan zover, de kampioenswedstrijd van HEBES 3 in Heythuysen tegen sv Heythuysen 3. Met een goed georganiseerd programma door onze trainer, en met de nodige zenuwen en spanning bij de selectiespelers, kon de reis naar Heythuysen uiteindelijke beginnen. Eenmaal aangekomen zorgden de verse koffie ervoor dat de spanning wat zakte en de voorbereidingen verder ingezet konden worden.

Met de nodige tactische informatie door de technische staf, gevolgd door een vakkundige warming-up, kon de kampioenswedstrijd beginnen. Na een zenuwachtig begin van beide teams, kon HEBES 3 steeds meer het initiatief in eigen handen nemen. Met wat hulp van de keeper van Heythuysen liep de score snel uit naar 0-2, waarna de wedstrijd eigenlijk beslist leek. Zonder hoogstaand voetbal kon de score in de eerste helft verder uitgebouwd worden tot 0-5 en was de wedstrijd beslist.

In de tweede helft kreeg HEBES meer dan voldoende kansen om de score uit te bouwen, maar was het Heythuysen dat de tegentreffer op het scorebord zette. Plotseling sloop de spanning terug in de wedstrijd, maar kwam de 1-6 uiteindelijke als een bevrijding en was het kampioenschap een feit. Het kampioensfeest kon dan ook beginnen, waarna de massaal meegereisde supporters het veld bestormden om de spelers van HEBES 3 te feliciteren met dit schitterende resultaat. Op het veld werd daarna de champagne ontkurkt en werd de kampioensschaal uitgereikt aan gelegenheids-aanvoerder Theo Maessen.

Na een frisse (champagne- en bierdouche), gevolgd door verschillende uiteenlopende versnaperingen, wachtte de speciaal georganiseerde terugweg naar Heel met / op de platte kar. Een avontuurlijke tocht volgde. Genietend van een hapje (lekker stukje vlaai van Taart) en een drankje (Jumbo Roel Heerschap), arriveerde de selectie van HEBES 3 vervolgens bij Café Oppe Linj in Heel. Hier kon de gehele selectie van HEBES 3, met een aantal trouwe supporters, genieten van een middag / avond met veel muziek, lekker hapjes en koude drankjes.

Komend seizoen gaat het sterrenteam, met een aantal mutaties in de selectie, verder in de 5e klasse. Ook dan rekenen we weer op de massale steun en support van onze trouwe fans.

Een speciaal woord van dank naar onze vele sponsoren en tevens een speciaal woord van dank naar Laury en Mart van Café Oppe Linj, voor de culinaire verwennerijen tijdens deze schitterende dag.

Scoreverloop:
0-1: Dennis