HEBES FIFA toernooi

Op 14 januari 2018 organiseren we de E-Talents Cup bij VV HEBES. Dit is het landelijke FIFA clubkampioenschap van Nederland. We gaan tijdens deze dag een FIFA Toernooi op het veld en in de kantine spelen. Dit is niet alles! Want de winnaars van beide toernooi gaan ons eigen esports team vormen! Dus wie durft de strijd aan?

FIFA Toernooi in de kantine

We spelen dit FIFA Toernooi op de Playstation 4. Tijdens het FIFA Toernooi wordt 2vs2 gespeeld, dus zorg dat jij en je teamgenoot ingespeeld zijn op elkaar. Het beste team (2 spelers) worden uitgeroepen tot esports van VV HEBES.

FIFA Toernooi op het veld

Ook ga je 4 FIFA Skill Games spelen. Dit speel je individueel en de 2 spelers met de meeste punten worden uitgeroepen tot esporter van VV HEBES.
Meld je snel aan op https://www.e-talentscup.nl/club/BBJS718 en doe mee!

• De vier esporters van VV HEBES plaatsen zich voor de regiofinale!
  • Wanneer je individueel opgeeft, dan plaatsen wij je bij een teamgenoot.
  • Wint een deelnemer beide toernooien, dan dient de deelnemer te kiezen voor het favoriete onderdeel.

Kosten deelname bedragen 10 euro per team. Hierbij is een drankje inbegrepen. Tevens zijn voor er nog enkele andere leuke prijzen te winnen!

Enkele veelgestelde vragen over het FIFA toernooi op zondag 14 januari:

Is dit voor toernooi voor alle leeftijden of alleen voor senioren?
Iedereen mag meedoen aan het toernooi!

Moet ik lid zijn van VV HEBES om mee te mogen doen?
Nee, maar dan moet je wel met iemand samen spelen die wel lid is.

Hoe moet ik me opgeven?
Dit kan via de website https://www.e-talentscup.nl/club/BBJS718.

Wanneer kunnen we aangeven met welk team we willen spelen?
Per wedstrijd kan er opnieuw een team gekozen waarmee gespeeld kan worden. Dit hoeft dus niet vooraf te gebeuren.

Is het inschrijfgeld van €10,- per speler of per team?
Dit inschrijfgeld is per team, dus €5,- per speler. Hiervoor krijg je een drankje en natuurlijk een hele leuke middag!

Wanneer moet ik betalen?
Op de dag zelf kan het inschrijfgeld betaald worden.

Op welke console wordt gespeeld?
De wedstrijden worden op de PlayStation 4 gespeeld.

Kan ik me met meerdere teams inschrijven?
Nee, dit gaat helaas niet. Elke speler kan maar 1 keer deelnemen.

Tot wanneer kan ik me opgeven?
Dit kan in principe tot op de dag zelf, maar bij voorkeur uiterlijk 8 januari. Dan kan er een goede inschatting van het aantal deelnemers en de benodigde materialen worden gemaakt.