Wedstrijdverslag: RKVV Haelen JO13-2 - VV Hebes JO13-1

De kinderen van Haelen waren best wel klein en ze zagen er niet super goed uit.We dachten, wij maken best wel eens kans tegen ze. We konden beginnen met de wedstrijd en wij mochten de aftrap nemen. We hadden de tegenstander misschien een beetje onderschat, ze hadden meteen al de bal maar wij waren ook sterk.

Het was een spannende wedstrijd met veel kansen vooral voor ons. Uiteindelijk in de 10de minuut kregen we een corner en die benutten we. Ravi gaf de corner op Sam die met zijn bovenbeen de bal in het doel werkte, de 1-0 dus.

Toen de scheids floot waren we eigenlijk niet zo tevreden hoewel het wel 1-0 was. Het kwam er op neer dat we heel veel kansen hadden maar ze alleen niet benutten. In de rust hebben we wat gedronken en besproken hoe we meer konden gaan scoren,Dat was: meer van afstand schieten. En ja hoor, de 2-0 viel al snel van Jort En ook de 3-0 viel binnen de 15 min in de tweede helft (ook door Jort) En vlak voor het einde van de wedstrijd rondde Nino de 4de goal ook heel mooi af.

De scheidsrechter floot en we dachten, yes de eerste overwinning is binnen!

Tim Oostveen