Wedstrijdverslag SV Budel F2 – HEBES F1: 1 - 3

Het begon in de vroege morgen toen trok ik mijn kleren aan. Het was best wel ver weg (Budel) en het veld was hobbelig. De tegenstander deed de aftrap. Ze hadden de bal maar even, toen passte Sam of Raf naar Puk. Puk dribbelde naar de goal en schoot in de goal: 1-0. Toen was het rust. Wij hadden de aftrap en toen dribbelde Puk, en Puk passte naar Tim. Tim schoot tegen de paal of tegen de kiep en schoot nog eens….. goal of geen goal…… ja goal dus! Het was 2-0. De tegenstander had weer aftrap, en niet lang daarna was het 2-1. Wij hadden dus weer aftrap. Even later dribbelde Puk weer en schoot 3-1. De aftrap was voor hun we voetbalden nog, er is geen goal meer gevallen. Een tijdje later hoorden we de fluit. We moesten nog penalty’s nemen, ik scoorde helaas niet. Het was een leuke wedstrijd!

Groetjes, Levi