Wedstrijdverslag: VV HEBES E2 - Veritas E2: 0 – 8

Vandaag hadden we thuis onze eerste competitiewedstrijd tegen Veritas. Jorre  Simons was  de eerste helft onze keeper want we moesten Niek en Koen (onze vaste keepers) vandaag helaas missen.

We begonnen de wedstrijd een beetje te voorzichtig en Veritas zag zijn kans meteen schoon en binnen 5 minuten hadden we twee goals tegen. Toen waren we wakker geschud en werden we scherper, Cas Nevels deed in deze fase heel veel goed werk en wist samen met de rest van het team de schade te beperken. Desondanks gingen we met 0-4 de rust in.

In de tweede helft hadden we keeperswissel en stond Jurre van Rijt onder de lat. We zaten beter in de wedstrijd en konden meer tegenstand bieden. Helaas kregen we na 7 minuten en kort daarna nog een goal tegen. Luuk Nakken en Jens Philippens wisten voorin meer druk te zetten en Luuk wist een paar keer de verdediging te doorbreken. Hij had een paar serieuze doelkansen , maar de bal wilde er vandaag maar niet in gaan.

Omdat we iets meer voorin bezig waren, lieten we achterin wat gaten vallen waardoor  de einduitslag 0-8 is geworden. Jammer van de uitslag, maar we hebben als team weer veel geleerd vandaag !

Dylan Nijskens