Wedstrijdverslag VV HEBES E3 - Veritas E3

Vandaag spelen we tegen Veritas E3. Dit is een topwedstrijd want we staan samen bovenaan. Ik ben vandaag aanvoerder en dat vind ik erg leuk. We beginnen sterk; spelen goed samen en Daan scoort binnen 2 minuten 1-0. Daan wisselt na 8 minuten, Tim komt erin, krijgt de bal snel en schiet: 2-0 !!! Een super start!!! Raf is wat meer naar voor gaan voetballen en dat resulteert snel in 3-0. Maar Veritas en echt niet slecht: krijgen een hoekschop en een speler kopt de bal erin: 3-1...oei... Maar we blijven goed combineren en omschakelen. We krijgen een hoekschop; Stijn neemt 'm en Raf kopt de bal mooi erin.....4-1. Rust ; een peptalk van Paul volgt: ga zo door, super ! Na de ranja beginnen we weer goed aan de 2e helft; na een dribbel van Jort volgt een super knal : 5-1. We blijven goed opletten want Veritas heeft één gevaarlijk mannetje. Jort scoort zelfs nog 6-1. Langzaam worden we moe, maar Veritas gelukkig ook. Er volgt nog zelf uit een aanval van ons 7-1; de bal wordt per ongeluk in eigen doel geschoten. einde...
We hebben een goeie wedstrijd gespeeld en verdient gewonnen.
Sam