VV HEBES

VV Hebes Nieuws

VV HEBES doet er alles aan om voldoende middelen binnen te halen om de begroting sluitend te houden en onderneemt allerlei acties om dat voor elkaar te krijgen. Vanaf nu is het voor iedereen die VV HEBES een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Dat is heel eenvoudig. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar de website van Sponsorkliks.

Davy Hendriks speelde met VVV O13 een oefenwedstrijd tegen Stuy Delissen van het KNVB Zuid II O13 selectieteam. Na 2x25 min was de stand 2-3 voor de KNVB. In het derde deel liep VVV O13 uit naar 6-3. De 2 vrienden speelden beide een leuke pot.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de techniektrainingen van VV HEBES op de woensdagmiddag. Deze techniektrainingen zijn gratis en alleen toegankelijk voor leden van VV HEBES t/m de Onder 13.

Het wekelijkse programma ‘De sportzomer met Thijs Bastings’, een serie interviews met bekende sporters uit de regio, wordt vanaf woensdag uitgezonden op omroep ML5. In samenwerking met VIA Limburg wordt de hoofdpersoon uit het programma kort voorgesteld. De aftrap is voor voormalig HEBES talent Devy Hendrikx. Het programma wordt elke woensdag uitgezonden en is daarna dagelijks vanaf 17.00 uur elk heel uur te zien op ML5 en via Facebook. Het interview met Devy is hier te bekijken

HELP!! 8 en 9 jarige spelertjes van 2 pupillen teams zoeken nog een train(st)er. Wij zoeken: Jeugdtrainers voor JO10-2 en JO9-1. Interesse? Meld je aan bij: Jordi Cranssen, JordiCranssen@hotmail.com , 0613508286
of Hugo Delissen, hjwm.delissen@ziggo.nl, 061927692

Wil jij jeugdtrainer worden, ben je speler bij VV HEBES, 16-23 jaar, scholier of student en wil je tegelijkertijd bijverdienen* ? Wij zoeken: 1 pupillentrainer Interesse? ​Meld je bij Hugo Delissen, mail naar: hjwm.delissen@ziggo.nl of bel 0619276927  (Vrijwilligersbijdrage is 150 euro per maand/10 maanden per jaar).

De jaarplanning voor de VV HEBES Jeugd is bekend. Deze planning is van toepassing op de gehele jeugdafdeling, uitgezonderd van VV HEBES O17 en VV HEBES O19. Beide teams zullen eerder starten met hun voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.  De VV HEBES jeugdteams zullen vanaf maandag 19 augustus weer starten met hun trainingen. (Eventuele wijzigingen zijn onder voorbehoud).

Download de Jaarplanning jeugdafdeling VV HEBES 2019-2020

Vandaag een flashback naar het EK van 1988. Net als Nederland destijds verloor ook VV HEBES O13-1 vandaag de eerste wedstrijden door 2 zachtgezegd onoplettendheden in de achterhoede. Daarna groeide HEBES in het tournooi en werden alle wedstijden gewonnen.