Wedstrijdverslagen

Met de terugkeer van trainer Wim Slangen gaat het bij VV HEBES voor de wind. Van de zes duels onder zijn leiding werder er 5 gewonnen. Gisteren was VV Alfa Sport de klos: 4-0. De fussieclub uit Beegden kon het overwicht pas na de rust in doelpunten tot uitdrukking brengen. 

De JO13-1 heeft de regiofinale van de KNVB winterzaalvoetbalcompetitie bereikt. Na 11 wedstrijden, verspreid over 3 speeldagen, is het team tweede geworden in Poule A. Die plaats betekent deelname aan de kruisfinale op zaterdag 2 februari in sporthal "de Bengele" in Nederweert.

De JO13-1 nam zaterdag 25 augustus deel aan het RKVB toernooi in Baexem in de categorie O13 hoog. Lees hier het verslag van Luca.

De weg naar de tweede klasse is nog ver. Dat ondervond de ongeslagen koploper Haelen in de streekderby tegen laagvlieger HEBES. De gasten verrasten met brutaal aanvallend voetbal, terwijl de thuisclub onvoorstelbaar moeizaam acteerde. „Als de agressie inons spel ontbreekt, krijgen we het ook moeilijk”, verzuchtte trainer Patrick Wolters.

Mede door treffers van de broers Rolf en Remy Geraets heeft VV HEBES gisterenmiddag op eigen veld tegen SC Leeuwen prima zaken gedaan: 2-0. HEBES heeft weer aansluiting, terwijl Leeuwen in de onderste regionen blijft. Voor de rust viel er nog weinig te genieten.

HEBES is van de hatelijke nul af. De formatie van trainer Erwin Evers pakte bij Alfa Sport een fraaie 1-3 overwinning. HEBES was vanaf het eerste fluitsignaal bij de pinken, en kwam vlotjes op 0-1. Roel Delahaye werd in het strafschopgebied gevloerd. 

HEBES 2 begon de wedstrijd goed. Na vele gemiste kansen viel na 16 minuten dan toch het eerste doelpunt voor HEBES 2. Maar na dit doelpunt van Ab werd al na 2 minuten de 1-1 weggegeven. Dit was ook de ruststand. Net zoals voor de rust ging HEBES 2 door met het creëren van kansen.

Al binnen een paar secondes moest HEBES 2 een tegendoelpunt incasseren. BEVO 2 was over de gehele wedstrijd de betere ploeg. Als de regel 3 corners een penalty gold, dan had HEBES 2 misschien wel 10 penalties tegen gekregen. Effectief was HEBES 2 in de afronding.

De kinderen van Haelen waren best wel klein en ze zagen er niet super goed uit.We dachten, wij maken best wel eens kans tegen ze. We konden beginnen met de wedstrijd en wij mochten de aftrap nemen. We hadden de tegenstander misschien een beetje onderschat, ze hadden meteen al de bal maar wij waren ook sterk.

VV HEBES speelt ook volgend seizoen in de derde klasse. Born werd over twee duels verslagen. Zaterdagavond bleef de brilstand op het scorebord staan, terwijl er gistermiddag in Beegden met 4-0 gewonnen werd. HEBES speelt na de zomer dus voor het vierde jaar op rij in de derde klasse.

Pagina's