default-header

Jaarplanning

HomeJeugdafdelingJaarplanning
HomeJeugdafdelingJaarplanning

Jaarplanning

In onze jaarplanning staat de wedstrijdkalender van de KNVB verwerkt samen met de weken waarin er getraind wordt. De meest actuele informatie over afgelastingen vind je terug op de website. Zo kan het namelijk zijn dat een training of wedstrijd plotseling wordt afgelast vanwege de staat van het veld, door de weersvoorspellingen of door andere externe factoren. Afgelaste wedstrijden worden vermeld op de website onder het tabblad ‘wedstrijden’. Via de Voetbal.nl app zijn deze afgelastingen ook zichtbaar. Individuele trainingen die worden afgelast worden normaal gesproken via het team gecommuniceerd en algehele afgelastingen voor trainingen via de hoofdpagina op de website.

De jaarplanning voor de jeugdafdeling is raadpleegbaar via onze website. In de groene weken wordt er doorgaans altijd getraind, in de gele weken ligt de keuze bij de technische staf (afhankelijk van het aantal spelers) en in de rode weken mag er niet worden getraind. Let op: want er kunnen altijd tussentijds wijzigingen in de jaarplanning worden aangebracht.

Download jaarplanning

Jaarplanning

Lid worden van VV HEBES?

Heb jij zin om te komen voetballen of weet je iemand die bij VV HEBES wil komen voetballen aarzel dan niet en meld je aan! Aanmelden is heel eenvoudig via ons online aanmeldformulier.

Meer informatie