default-header

HomeJeugdafdelingJaarplanning

Jaarplanning

In de jaarplanning staat de wedstrijdkalender van de KNVB verwerkt samen met de weken waarin er getraind wordt. De meest actuele informatie over afgelastingen vindt u op de website. Zo kan het namelijk zijn dat trainingen en/of wedstrijden worden afgelast vanwege de staat van de velden, het weer of door externe factoren. Het kan ook zijn dat individuele wedstrijden worden afgelast, deze worden vermeld in de widget onder het tabblad ‘wedstrijden’ of worden vermeld op de website van de KNVB: voetbal.nl.

De jaarplanning voor de jeugdafdeling is raadpleegbaar via onderstaande link. In de groene weken wordt er doorgaans altijd getraind, in de gele weken ligt de keuze bij de technische staf (afhankelijk van het aantal spelers) en in de rode weken mag er niet worden getraind. Let op: want er kunnen altijd wijzigingen in de jaarplanning worden aangebracht.

Download hier de jaarplanning 2020 – 2021

Lid worden van VV HEBES?

Heb jij zin om te komen voetballen of weet je iemand die bij VV HEBES wil komen voetballen aarzel dan niet en meld je aan! Aanmelden is heel eenvoudig via ons online aanmeldformulier.