default-header

HomeJeugdafdelingProeftrainen

Proeftrainen

Wilt uw zoon of dochter graag een keer kennis maken met het voetballen binnen VV HEBES? In dat geval mag hij of zij een aantal keren komen proeftrainen. Dat mag gedurende 3 weken (3 tot 6 trainingen). Daarna vragen wij uw zoon of dochter om definitief lid te worden van onze voetbalclub als het hem of haar bevalt. Misschien kan uw zoon of dochter tijdens zijn proefperiode ook eens op zaterdag naar een (thuis)wedstrijd komen kijken. Wedstrijden voetballen mag iemand pas als hij definitief lid is van de voetbalclub, en heeft daarvoor ook wedstrijdkleding nodig.

In welk team uw zoon of dochter komt te voetballen is afhankelijk van zijn of haar leeftijd. Daarnaast kijken wij ook naar de maturiteit en de capaciteiten van een speler zodat iedereen op zijn eigen niveau kan voetballen, met als doel om de succesbeleving en het spelplezier van iedere speler zo groot mogelijk te behouden. Uiteraard houden we ook (voor zover als mogelijk) rekening met vriendjes/vriendinnetjes.

Het is verplicht om tijdens een training scheenbeschermers te dragen, daarnaast zijn voetbalschoenen (schoenen met noppen) ook sterk aan te raden. Echter, niet iedereen heeft thuis scheenbeschermers en voetbalschoenen liggen. Proeftrainen mag daarom ook zonder scheenplaten en noppenschoenen, maar is wel op eigen risico. Voetbal is immers een contactsport. Wellicht kan uw zoon of dochter van iemand (bijv. een vriendje of vriendinnetje) een paar scheenplaten en voetbalschoenen lenen.

Via het aanvraagformulier proeftrainen kan u uw zoon of dochter aanmelden voor een proefperiode. Na het invullen neemt de desbetreffende jeugdcoördinator contact met u op voor een proeftraining.

Proeftraining aanvragen

Proeftrainen

Heb je verder nog vragen over het voetballen binnen de jeugdafdeling van VV HEBES? Neem dan gerust contact op met de desbetreffende jeugdcoördinator.

Jordi Cranssen - VV HEBES
Jordi Cranssen
Technisch jeugdcoördinator onderbouw
Wim Slangen - VV HEBES
Wim Slangen
Technisch jeugdcoördinator bovenbouw

Lid worden van VV HEBES?

Heb jij zin om te komen voetballen of weet je iemand die bij VV HEBES wil komen voetballen aarzel dan niet en meld je aan! Aanmelden is heel eenvoudig via ons online aanmeldformulier.