default-header

Aanvullende informatie VV HEBES Voetbalkamp 2021

vrijdag  25 juni

Geachte ouders/verzorgers,

Aanvullend op de eerdere brief willen we u graag nog even informeren over het volgende:

1. Zoals het er nu uitziet zullen we a.s. zaterdag gebruik maken van een waterspel. Wij vragen u om de kinderen op zaterdag een handdoek mee te geven. (graag voorzien van naam, indien mogelijk)
  2. Zoals gebruikelijk op ons kamp is het NIET de bedoeling dat er, met uitzondering van de leiders, ouders aanwezig zijn gedurende het kamp. Wij vragen u dan ook om zaterdag- en zondagochtend uw kind af te zetten bij de entree van het sportpark (wij zorgen uiteraard voor een leuke entree). U kunt de kinderen zaterdagmiddag om 16.15 weer ophalen bij de entree. Op zondagmiddag vanaf 14.00u bent u van harte welkom op het voetbalterrein om de laatste wedstrijden en de afsluiting van het kamp mee te maken. Houd u a.u.b. aan de bovenstaande afspraak, zodat wij het kamp op een veilige en prettige manier kunnen organiseren. Alvast bedankt voor uw medewerking

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er desondanks nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met de kamporganisatie: Indien nodig kunt u bellen met het mobiele nummer: 06 – 15338272 ( Will Lombardi) of 06 – 25012404 ( Pascal Rijckx)

We gaan er een leuk weekend van maken!

Informatie V.V. HEBES voetbalkamp 2021

Datum kamp:
26 juni vanaf 9;30 uur t/m 27 juni 15.30 uur

Waar:
Sportpark vv HEBES Beegden

Het is de bedoeling dat de ouders / verzorgers de deelnemende kinderen naar Beegden brengen en weer ophalen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat kinderen op eigen gelegenheid komen.
Met het oog op de corona-regelgeving mogen ouders / verzorgers het sportpark niet betreden. (ouders / verzorgers die als leiding fungeren wel)

Programma:
Zaterdag 26 juni: start 9:30u – 16:15u.
Zondags 27 juni: start 8:30u – 15:30u (gezamenlijk ontbijt)

Thema:
Aan het einde van het seizoen vindt ieder jaar het jeugdvoetbalkamp plaats. De kinderen vinden dit al jaren een geweldige happening. Dit jaar is het thema: EK2020.

Persoonlijke zaken:
Geef uw zoon / dochter geen waardevolle spullen mee. Extra snoep en energie-verhogende dranken zijn niet nodig. De kinderen krijgen voldoende gedurende het kamp. Zakgeld is niet nodig.

Voor de zaterdag worden de kinderen verwacht in sportieve kleding, welke nat mogen worden, en makkelijke schoenen (geen voetbalschoenen). Op zondag vragen wij de kinderen om in voetbalkleding te komen, incl. scheenbeschermers en voetbalschoenen. Bij warm weer de kinderen graag vooraf goed insmeren met zonnebrandcrème.

Verzekering:
Leden van de KNVB vallen onder de collectieve ongevallenverzekering. Onder meer dekking tijdens alle activiteiten dus niet alleen trainingen en wedstrijden maar ook alle overige activiteiten. Voor alle vrijwilligers is er een aparte vrijwilligersverzekering die dekking geeft bij ongeval tijdens “het uitvoeren van vrijwilligerswerkzaamheden”.

Leiding:
Tijdens het jeugdvoetbalkamp wordt u zoon / dochter begeleidt door de jeugdleiders, trainers van het team en / of vrijwilligers die zich hebben opgegeven.

Teken:
Daar er gedurende het kamp ook activiteiten in het bos plaatsvinden, willen wij u erop wijzen uw zoon / dochter bij thuiskomst goed te controleren op de aanwezigheid van teken op het lichaam.

Contact opnemen:
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er desondanks nog vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met de kamporganisatie: Indien nodig kunt u bellen met het mobiele nummer : 06 – 15338272 ( Will Lombardi) of 06 – 25012404 ( Pascal Rijckx)