default-header

Een hart onder de riem

HomeEen hart onder de riem

Een hart onder de riem

vrijdag  26 juni

In de afgelopen dagen hebben leden van de sponsorcommissie alle sponsoren bezocht. Dit om de sponsoren een ‘hart onder de riem’ te steken in deze bijzondere tijden. De sponsoren waardeerden deze aandacht en de reacties waren positief.

VV HEBES wil mede door deze actie hun waardering uitspreken voor de jarenlange financiële steun en laten zien dat de vereniging enorm trots is met hen als sponsoren. Zonder sponsoren geen voetbal in Heel – Beegden!

VV HEBES bedankt de sponsoren voor hun bijdrage aan de club en ziet uit naar een verdere goede samenwerking voor de toekomst. Langs deze weg vragen wij alle leden nogmaals: steun onze lokale ondernemers juist nu en doe je inkopen zo veel mogelijk bij de lokale middenstanders!

Bestuur en sponsorcommissie VV HEBES.