default-header

HomeHugo Delissen nieuwe voorzitter VV HEBES

Hugo Delissen nieuwe voorzitter VV HEBES

donderdag  17 februari

Hugo Delissen heeft op 10 februari de voorzittershamer van fusieclub VV HEBES overgenomen van Paul Peeters. Hugo heeft in het verleden bij zowel RKVV Heel als VV Beegden in het eerste elftal gespeeld en is jeugdleider geweest bij zowel RKVV Heel als VV HEBES.

Hij kent de club goed. In 2017 heeft hij samen met de technische commissie het technisch beleid opgezet en mee uitgevoerd en vanaf 2020 het verenigingsplan ontwikkeld met verschillende personen van binnen en buiten de club. In het dagelijks leven helpt Hugo jonge ondernemers die hun eigen chemische of materialen Startup bedrijf op willen zetten.

Samen met de nieuwe bestuursleden Lars Pouls (Penningmeester) en Jan Heijnen (Secretaris) vormt hij het nieuwe dagelijks bestuur van de club.

VV HEBES wenst Hugo, Lars en Jan veel succes bij het uitvoeren van hun bestuurlijke taken.