default-header

Jouw stem is geld waard. Jij steunt VV HEBES toch ook?

HomeJouw stem is geld waard. Jij steunt VV HEBES toch ook?

Jouw stem is geld waard. Jij steunt VV HEBES toch ook?

maandag  5 oktober

De Rabo ClubSupport 2020 is weer van start gegaan. Breng je stem uit en help VV HEBES. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij VV HEBES om onze doelen te behalen? Stemmen kan t/m 25 oktober 2020.

Ons doel

VV HEBES zo sterk maken dat we in de toekomst kunnen bouwen vanuit eigen kracht.
Senioren en jeugd gaan hand in hand, waarbij wij willen groeien door aantrekkelijk te zijn voor de regio. Hierbij zal de opbrengst van de Rabo ClubSupport 2020 o.a. besteed worden aan:

• Aanbieden van hoge kwaliteit materialen en ondersteuning (ontwikkelen van jeugdspelers & jeugdtrainers opleiden. Idem voor de senioren)
  • Ontwikkelen en beheren van faciliteiten
  • (Maatschappelijke) activiteiten buiten voetbal

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Bezoek de website van de Rabobank voor meer informatie: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Breng je stem uit