default-header

Lars Peeters nieuwe hoofdtrainer VV HEBES 1 vanaf seizoen 2023/2024

HomeLars Peeters nieuwe hoofdtrainer VV HEBES 1 vanaf seizoen 2023/2024

Lars Peeters nieuwe hoofdtrainer VV HEBES 1 vanaf seizoen 2023/2024

Lars Peeters nieuwe hoofdtrainer VV HEBES 1 vanaf seizoen 2023/2024
donderdag  12 januari

Met trots mogen we jullie aankondigen dat Lars Peeters vanaf seizoen 2023/2024 als hoofdtrainer gaat werken bij VV HEBES.

Lars (36 jaar) heeft een contract van twee jaar getekend. De jonge trainer heeft na zijn jeugdopleiding bij Fortuna Sittard bij diverse amateurclubs gespeeld. Als trainer heeft hij als techniektrainer bij Fortuna Sittard, als interim en assistent-trainer bij VV Sittard en als hoofdtrainer bij V.V. Zwentibold gewerkt. Momenteel loopt hij stage voor zijn UEFA -B diploma bij het O23 team van EVV o.l.v. Robert van der Weert.

Lars gaat aan de slag bij VV HEBES omdat hij graag met een jong, fanatiek en hecht team werkt. Bovendien is VV HEBES een fijne dorpsclub met een duidelijk beleid die werkt met eigen spelers. Daarom is het noodzakelijk elk jaar weer spelers uit de eigen jeugd in te bouwen. Het is een mooie uitdaging om dit stabiel op 3de klasse niveau uit te kunnen voeren. Naast de prestaties van het eerste elftal vindt Lars de sfeer binnen de gehele vereniging belangrijk. Het gaat dan uiteindelijk ook over plezier en ontwikkeling.

Voorzitter Hugo Delissen: “Met het aantrekken van Lars Peeters kunnen wij de ingezette weg van verdere groei en verbetering van onze vereniging doortrekken. We zijn dan ook enorm trots op het feit dat Lars uiteindelijk voor onze club heeft gekozen. Hij voldoet in onze ogen volledig aan het gewenste profiel dat we samen met de spelers hebben vastgelegd. Wij geloven dat we met het aantrekken van Lars een volgende stap kunnen zetten en de ontwikkeling van ons jonge eerste elftal, ingezet door onze huidige trainer Pim Hendrix, verder voort te kunnen zetten.”

Terug naar overzicht