default-header

Ook dit jaar gaan we weer op VV HEBES jeugd voetbalkamp

HomeOok dit jaar gaan we weer op VV HEBES jeugd voetbalkamp

Ook dit jaar gaan we weer op VV HEBES jeugd voetbalkamp

Ook dit jaar gaan we weer op VV HEBES jeugd voetbalkamp
woensdag  5 april

Ook dit jaar gaan we weer op jeugdkamp

Dit jaar doen we het volledig anders en zal het kamp plaatsvinden op het voetbalterrein van VV HEBES te Beegden. De tenten om te overnachten zijn besteld en het wordt dit jaar weer een supergezellig weekend. Dit jaar zullen de kinderen van de J07 en J08 lekker thuis slapen terwijl de andere teams als vanouds op het kamp slapen.

Het Jeugdvoetbalkamp vindt plaats van vrijdag 9 juni vanaf 19.00u tot en met zondag 11 juni tot circa 15.00u. Het is de bedoeling dat jij je opgeeft voor het hele weekend in verband met het maken van de teams en andere zaken. Voor alle jeugdteams tot en met J014 is dit als vanouds het hoogtepunt van het seizoen!

Het inschrijfgeld voor dit prachtige weekend bedraagt:

  • €45,- euro per kind voor de kinderen van J09 t/m J014
  • €35,- euro per kind voor de kinderen van J07 t/m J08

Bij inschrijving graag dit bedrag overmaken op rekening:
NL 95 RABO 0119600897
T.n.v: VVHEBES
O.v.v: Jeugdkamp 2023 en naam van de deelnemer(ster)

Het kamp kan niet zonder vrijwilligers en de mogelijke hulp van ouders

Het kamp kan niet zonder vrijwilligers en de mogelijke hulp van ouders. Mocht u als ouder een bijdrage willen leveren als hulp aan het kamp op zaterdag en/of zondag of als nachtwaker dan kunt u dit aangeven bij de inschrijving van uw zoon of dochter (door het aanvinken van de juiste keuze). Naar aanleiding van de inschrijvingen zullen we deze mensen later informeren wanneer en welke hulp, denk aan opruimen, spelbegeleiding, poetsen etc. nodig is.

Als je eventueel op vrijdag overdag al kunt meehelpen met het opzetten van de tenten laat dit dan even weten via de inschrijving van uw zoon of dochter.

Informatie

Terug naar overzicht

Aanmelden Jeugdkamp 2023

    Het kamp kan niet zonder vrijwilligers en de mogelijke hulp van ouders

    Mocht u als ouder een bijdrage willen leveren als hulp aan het kamp op zaterdag en/of zondag of als nachtwaker dan kunt u dit aangeven bij de inschrijving van uw zoon of dochter (door het aanvinken van de juiste keuze). Naar aanleiding van de inschrijvingen zullen we deze mensen later informeren wanneer en welke hulp, denk aan opruimen, spelbegeleiding, poetsen etc. nodig is.

    Bij aanmelding voor het Jeugdkamp ontvangen jullie een bevestigingsmail. Let op! Het kan voorkomen dat deze mail in de Ongewenste e-mails binnenkomt. Het is raadzaam om je berichten in de map Ongewenste e-mails even te bekijken.

    Aanmelden Leiders Jeugdkamp 2023