default-header

Samen Sportief: De VV HEBES beweegdag i.s.m. Daelzicht en Koraal

HomeSamen Sportief: De VV HEBES beweegdag i.s.m. Daelzicht en Koraal

Samen Sportief: De VV HEBES beweegdag i.s.m. Daelzicht en Koraal

Samen Sportief: De VV HEBES beweegdag i.s.m. Daelzicht en Koraal
donderdag  18 augustus

VV HEBES organiseert op zaterdag 27 augustus a.s. op het sportpark in Beegden voor de bewoners/ cliënten van Daelzicht en Koraal een Spellen Beweeg Dag! Doel is de deelnemers een fantastische dag te bezorgen: ”Een sportief dagje uit in de buitenlucht”.

VV HEBES is als voetbalclub al stevig verankerd in de gemeenschap Heel en Beegden. Middels dit evenement benadrukt de club ook haar maatschappelijke en sociale functie binnen de kernen. Leden van de club helpen bij de organisatie en het uitvoeren van de spellen, waardoor verbinding en verbroedering tussen de club en de gemeenschap op een natuurlijke wijze plaatsvindt.

De dag start om 11 uur met een welkom, waarna de spieren worden opgewarmd met muziek. Na een stevige lunch starten de spellen om 13 uur. Spectaculair zijn o.a. de stormbaan en een echte voetbalwedstrijd tussen VV HEBES en een selectie van Daelzicht/ Koraal.

We sluiten af tussen 15 en 16 uur met muziek door disc jockey Twan van Geijn en een spectaculair optreden van Roy Selder. Iedereen is welkom deze dag te bezoeken! We zien u graag op 27 augustus a.s. op het sportpark aan de Baexemerweg 1a in Beegden. En natuurlijk zijn er vrijwilligers nodig om die dag te helpen. Meld je aan via sponsorcommissie@hebes.nl.

 

Terug naar overzicht