default-header

HomeVrijwilligers gezocht voor het 100-jarig jubileumfeest

Vrijwilligers gezocht voor het 100-jarig jubileumfeest

maandag  25 maart

In 2024 bestaat VV HEBES 100 jaar, en dat moet gevierd worden! In het Hemelvaartweekend staat er van donderdag t/m zondag (9 t/m 12 mei) een feestweekend op het programma voor jong en oud, waarmee we dit jubileum in stijl zullen vieren.

Om dit mogelijk te maken, zoekt de club vrijwilligers om te helpen bij verschillende taken, variërend van het opbouwen van het feestterrein tot het bemannen van de bar en het organiseren van spelactiviteiten voor de jeugd. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor verschillende taken, waaronder opbouw en afbraak van het feestterrein, nachtwachten, barwerkzaamheden en schoonmaaktaken.

Download hier het opgaveformulier.

Geïnteresseerden kunnen het formulier met hun voorkeuren vóór 5 april mailen naar saschajorissen@hotmail.com. Laten we samen van dit jubileum een onvergetelijk evenement maken en VV HEBES nog eens 100 jaar laten schitteren!