default-header

HomeVV HEBES doet mee aan De Grote Clubactie

VV HEBES doet mee aan De Grote Clubactie

zaterdag  17 oktober

De Corona maatregelen zorgen ervoor dat VV HEBES opnieuw financieel flink in moet leveren. De kantine is sinds jaar en dag naast de sociale ontmoetingsplek ook de belangrijkste bron van inkomsten. Nadat er in het voorjaar al enkele maanden aan omzet gemist zijn, gaan we nu opnieuw een periode van sluiting meemaken.

Ter compensatie zijn we op zoek gegaan naar alternatieve methoden. Hierbij zijn we uitgekomen bij “De Grote Clubactie”. Binnen deze actie kunnen onze leden loten verkopen, waarbij 80% van de inkomsten direct naar onze club gaat. Daarbij maakt iedereen die een lot koopt kans op mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van maar liefst €100.000.

Elk jeugdlid krijgt een lotenboekje via zijn trainer of leider. Wij verwachten dat per lid minimaal 3 loten verkocht kunnen worden. Wanneer iedereen dit doet, komen we al op een compensatie van bijna € 2000,- voor VV HEBES.

Uiteraard is het nog mooier wanneer er meer dan 3 loten verkocht worden. In een boekje zitten 24 loten. Wanneer het lukt om alle loten in een boekje te verkopen, verdien je daarmee een leuke verrassing namens de club. Voor degene die de allermeeste loten van allemaal weet te verkopen ligt zelfs een hele speciale prijs te wachten.

Dus vraag je ouders, oom, tante, buren, meester, juffrouw of wie je nog meer kan bedenken en help mee VV HEBES gezond te houden! Wij mogen toch ook op jou rekenen?