default-header

Wedstrijden starten weer en publiek is van harte welkom

HomeWedstrijden starten weer en publiek is van harte welkom

Wedstrijden starten weer en publiek is van harte welkom

donderdag  27 januari

Wij zijn erg blij dat de regering gisteren heeft besloten dat we weer wedstrijden mogen voetballen en dat publiek weer welkom is. Zaterdag start de competitie voor de jeugd en zondag voor de senioren. De competitie van HEBES 1 start naar verwachting op zondag 6 februari.

Iedereen wordt geacht zich aan de 1,5 meter regel te houden, behalve onder het sporten. De kantine gaat weer open. De Kantine gaat weer open voor iedereen behalve op de donderdag avonden in verband met de sluitingstijd van 22 uur.

Ben je 18 jaar of ouder dan heb je een Corona Toegangsbewijs nodig. Een mondkapje is verplicht in de kantine, behalve als je zit. Wij hopen jullie weer allemaal te zien op ons sportpark om zelf te sporten, de voetballers aan te moedigen of gezellig samen te zijn.