default-header

HomeWedstrijdverslag VV HEBES JO9-1 – SV Someren J09-2

Wedstrijdverslag VV HEBES JO9-1 – SV Someren J09-2

woensdag  15 september

Afgelopen zaterdag was het eindelijk weer zo ver. Na goed te hebben uitgerust in de vakantie stond iedereen te popelen om te mogen voetballen.

Altijd spannend zo’n eerste wedstrijd met een nieuw team en dan ook direct in de 1ste klasse voetballen.

Na enkele kansen voor VV HEBES was het uiteindelijk Someren die als eerste scoorden. Maar door een mooie goal van Julen stond het na 10 minuten 1-1. Gaandeweg de wedstrijd gingen we steeds beter spelen en door goals van o.a. Stijn en Senn en goed keepers werk van Adonay stond het bij rust 4-1. In het derde kwart liepen we verder uit naar 7-3 met ook een fraaie treffer van Raf. Omdat Levi als enige nog niet had gescoord gingen we proberen om ook Levi te laten scoren. Na een prachtige rush langs de zijlijn en een mooi schot op de paal maakte hij dan alsnog zijn zeer verdiende doelpunt. Dit fraaie doelpunt bracht de eindstand op 11-4 voor VV HEBES.

Een fraaie score voor de eerste wedstrijd en dat zonder wissels. Helaas was Xavi te ziek om mee te voetballen. Het was wel leuk dat hij alsnog was komen kijken en we hopen dat hij zaterdag weer mee kan doen.

Al met al was het weer een fantastische zaterdag met mooie goals, fraaie reddingen en vooral veel plezier in het voetballen eindigend in een mooi feestje in de kleedkamer. Ik heb gehoord dat er volgende week muziek bij komt om het feestje compleet te maken.

Ik kijk nu al uit naar de volgende wedstrijd.