default-header

Test 100 jaar HEBES

Home Test 100 jaar HEBES
Home Test 100 jaar HEBES

Test 100 jaar HEBES

Voor een foto van de veiling:

“Een fantastische avond met onvergetelijke biedingen! 🎉 Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan de succesvolle veiling van onze benefietavond. Samen maken we het verschil voor #VVHEBES100jaar! 🖤⚽️❤️” @veilingmeester Tom Delissen, charmante ondersteuning van de hostesses damesteam VVHEBES @namen?

 

Voor een foto van de aanwezigen:

“Gezelligheid en gemeenschapszin stonden centraal tijdens onze benefietavond. Een hartelijk dank aan alle vrienden van VV HEBES die ons 100-jarig jubileum nog specialer maakten! 🥳 #VVHEBESfamilie”

 

Voor een foto van de loterij/burgemeester die de loten trekt:

“Elke lot maakt een verschil! Bedankt voor jullie deelname aan de loterij en jullie steun aan #VVHEBES. Samen bouwen we aan een stralende toekomst. ✨⚽️” #SportiefSamenSterker #VVHEBES @burgemeester DionSchneider @gemeentemaasgouw @Tomdelissen

 

Voor een foto van de overhandiging van een veilingitem:

“Gefeliciteerd aan de winnaars van onze unieke veilingitems! Jullie bijdrage ondersteunt geweldig de financiële basis van ons unieke jubileumweekend van 9-12 mei 2024 🏆🖤❤️ #VVHEBES100jaar”

 

Voor een uitnodiging voor de Nieuwjaarsreceptie:

“Het feest gaat door! 🎉 Sluit je bij ons aan voor de Nieuwjaarsreceptie op 5 januari. Laten we samen proosten op een nieuw jaar vol sportieve hoogtepunten! 🥂 #VVHEBESNieuwjaar”

 

Voor een algemeen dankbericht:

“Een diepe buiging voor onze sponsoren, leden en iedereen die heeft bijgedragen aan onze benefietavond. Dankzij jullie steun schijnt de ster van VV HEBES helderder dan ooit! 🌟🖤❤️ #Dankbaar”

Lid worden van VV HEBES?

Heb jij zin om te komen voetballen of weet je iemand die bij VV HEBES wil komen voetballen aarzel dan niet en meld je aan! Aanmelden is heel eenvoudig via ons online aanmeldformulier.

Meer informatie