default-header

Investeer in je eigen lokale of regionale verenigingsleven

Home Investeer in je eigen lokale of regionale verenigingsleven

Investeer in je eigen lokale of regionale verenigingsleven

Wanneer je als sponsor van VV HEBES de mogelijkheid hebt om extra publiciteit te verkrijgen voor je bedrijf, biedt onze vereniging daarvoor prima middelen. Onder meer via social media. Toen mij werd gevraagd om daar gebruik van te maken, heb ik niet lang hoeven nadenken om dit anders te doen. Ik zou in plaats van publiciteit voor mijn eigen bedrijf alle ondernemers die onze club een warm hart toedragen – en nog geen sponsor zijn – willen oproepen om dit wel te worden. Sponsor VV HEBES.

Eigenlijk is het heel simpel. Als ondernemer heb je natuurlijk een zakelijk belang. Logisch. Maar je hebt in onze lokale gemeenschap zeker ook een sociale rol. Noem het maar de rol van regiosupporter. Ondersteuner van de plaatselijke cultuur. Als je ziet wat verenigingen de afgelopen tijd hebben moeten doorstaan om het hoofd boven water te houden (in onze regio zelfs letterlijk) kan je als ondernemer zó veel betekenen. Het verenigingsleven, of dit nu gericht is op sport of cultuur, kan steeds minder terugvallen op steun van de lokale overheid. Ondernemers kunnen die rol overpakken. Ik zou haast willen zeggen, ‘moeten’ die rol overpakken. Ik zie niet zo gauw wie het anders kunnen doen.

Beste ondernemers, pak je verantwoordelijkheid, investeer in je eigen lokale of regionale verenigingsleven, je eigen cultuur, je eigen sociale gemeenschap die zo karakteristiek is voor ons unieke dorpsleven. Mijn oproep is niet alleen in het belang van onze prachtige vereniging VV HEBES maar misschien wel een oproep in het algemeen belang van onze mooie streek.

Met vriendelijke groeten,

Hans Eekhof.

Lid worden van VV HEBES?

Heb jij zin om te komen voetballen of weet je iemand die bij VV HEBES wil komen voetballen aarzel dan niet en meld je aan! Aanmelden is heel eenvoudig via ons online aanmeldformulier.