default-header

Sponsoren

Home Sponsoren
Home Sponsoren

Sponsoren

Sponsoring binnen VV HEBES is onmisbaar voor de club. Voortdurend zijn wij als Sponsorcommissie op zoek naar interessante partners, die via sponsoring iets toevoegen aan de vereniging en vice-versa. Buiten onze sponsoren die wij reeds hebben en koesteren zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe sponsoren om de sportieve en financiële ambities te realiseren.

Wij zijn de mening dat de gezellige en goed georganiseerde vereniging VV HEBES voor een sponsor een interessante partner is. Onze website maakt u duidelijk wat voor vereniging VV HEBES is. U zult merken dat het levendige voetbalbedrijf VV HEBES u veel te bieden heeft. Wij streven vanzelfsprekend sponsoring met een tweeledig doel na: attractief voor zowel de sponsor als voor VV HEBES.

Sponsoring kan dan ook op allerlei verschillende manieren. Onderstaand treft u een link aan voor onze reguliere sponsoringbrochure. Natuurlijk is sponsoring op maat ook mogelijk.

Mocht u geïnteresseerd zijn in sponsoring of iemand weten die VV HEBES wil sponsoren, gelieve dan contact op te nemen met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@vvhebes.nl of via onze contactpersonen:

  • Roel Rutten (telefoon 06 53 88 87 37)
  • Albert Nijsten (telefoon 06 51 34 99 96)
  • Pieter Dorssers (telefoon 06 55 825 455)

 

Sponsorbrochure

Download hier de VV HEBES sponsorbrochure voor meer informatie.

Sponsoren

Lid worden van VV HEBES?

Heb jij zin om te komen voetballen of weet je iemand die bij VV HEBES wil komen voetballen aarzel dan niet en meld je aan! Aanmelden is heel eenvoudig via ons online aanmeldformulier.

Meer informatie