default-header

Over VV HEBES

HomeOver VV HEBESOver VV HEBES
HomeOver VV HEBESOver VV HEBES

Over VV HEBES

VV HEBES is een amateurvoetbalvereniging die voortkomt uit de samenvoeging van de 2 voetbalverenigingen RKVV Heel (opgericht 1924) en VV Beegden (opgericht in 1941) in 2006. De vereniging neemt een belangrijke sociale en maatschappelijke plaats in binnen de dorpskernen Heel en Beegden van de gemeente Maasgouw. Als voetbalvereniging stellen we het voetbal als sport centraal. Maar ook sportiviteit en respect voor elkaar, de voetballers, begeleiders, scheidsrechters en supporters. Maar zeker is voetbal bij VV HEBES meer dan voetbal alleen. Dit willen we ook uitstralen naar de leden en inwoners van de gemeente en naar de omliggende regio.

 

VV HEBES

De naam HEBES duidt op een samenvoeging van de namen van beide fusieclubs Heel en Beegden. Maar ook wordt met de naam HEBES de Griekse godin van de jeugd en de onoverwinnelijkheid bedoeld (Hebe).

Over VV HEBES
Over VV HEBES
Over VV HEBES
Over VV HEBES

Lid worden van VV HEBES?

Heb jij zin om te komen voetballen of weet je iemand die bij VV HEBES wil komen voetballen aarzel dan niet en meld je aan! Aanmelden is heel eenvoudig via ons online aanmeldformulier.

Meer informatie