default-header

HomeSponsorenSponsor ready

Sponsor ready

Voor een sportvereniging is het belangrijk om te allen tijde “sponsor-ready” te zijn. Dit betekent dat de vereniging een kwaliteitsniveau heeft waardoor niet alleen sponsoren met een directe relatie met de club (ouder, vrijwilliger, speler, supporter etc.) geïnteresseerd zijn maar ook ondernemers uit de regio zonder directe binding.

In 2020 heeft het bestuur met hulp van meer dan 30 betrokkenen van binnen en buiten de club een plan gemaakt om de vereniging naar een hoger kwaliteitsniveau te tillen en daarmee ook “sponsor-ready” te worden. VV HEBES wil aantrekkelijker worden, niet alleen voor onze huidige leden maar ook voor toekomstige leden uit de nabije regio. Dit gaan we doen door te focussen op kwaliteit, plezier en maatschappelijke betrokkenheid.

Kwaliteit leveren we door te investeren in de jeugdopleiding. Zo zorgen we ervoor om met professionele jeugd coördinatoren een aantal junior en jonge seniorspelers van VV HEBES op te leiden tot jeugdtrainer en alle andere jeugdtrainers te begeleiden. Een goede opleiding zorgt automatisch voor doorstroming van jeugdleden naar al onze senioren teams.

Met het eerste elftal willen we op 3de klasse niveau spelen maar wel met eigen leden of aanmeldingen. Onze spelers worden niet betaald of van buiten gehaald wat betekent dat er altijd een risico is om een keer te degraderen maar dat nemen we voor lief. Belangrijker is om aan onze eigen cultuur vast te houden en daarmee een plezierige en herkenbare vereniging te blijven.

Ook onze faciliteiten die door enkele zeer fanatieke oudere leden wordt bijgehouden behoren tot de top van Limburg. De club heeft sowieso niet te klagen over een fanatieke en steeds jonger wordende vrijwilligersgroep. Natuurlijk mag het aantal vrijwilligers nog groeien maar daar wordt aan gewerkt.

Plezierig voetballen willen we bereiken door spelers zo veel mogelijk op eigen niveau te laten voetballen en beter te maken. Verder gaan we ons ook meer richten op activiteiten buiten het voetbal om het gehele jaar plezier te kunnen bieden.

Nieuw is onze focus op maatschappelijk betrokkenheid. Hier willen we nadrukkelijk de samenwerking zoeken met de instituten in Heel en FC Robinstein, een gerenommeerde stichting die voetbal gerelateerde kinderwensen in vervulling laat gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden.

Met kwaliteit, plezier en maatschappelijke betrokkenheid gaan we HEBES naar een hoger niveau tillen waarin onze sponsoren een belangrijke rol spelen. Om al onze ideeën en plannen uit te voeren hebben we naast vrijwilligers ook geld nodig. Dit komt naast de sponsoren voornamelijk ook uit de kantine opbrengsten, activiteiten en contributies

We moeten het samen doen.
Samen – Sportief – Beter

Bestuur VV HEBES.

Lid worden van VV HEBES?

Heb jij zin om te komen voetballen of weet je iemand die bij VV HEBES wil komen voetballen aarzel dan niet en meld je aan! Aanmelden is heel eenvoudig via ons online aanmeldformulier.