default-header

HomeSponsor nieuws VV HEBES

Sponsor nieuws VV HEBES

woensdag  4 december

De leden van de sponsorcommissie hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuw sponsorbeleid en sponsorplan. De commissieleden zijn bezig om de contacten met de bestaande sponsoren te activeren en nieuwe sponsoren te werven. Wij hebben immers als prachtige club wat moois te bieden.

Wij zijn dan ook zeer blij dat de inspanningen van de sponsorcommissie haar vruchten begint af te werpen. De bestaande sponsoren reageren enthousiast en er zijn in de afgelopen maanden 9 nieuwe sponsoren aangetrokken. De bestaande sponsoren danken we voor hun jarenlange commitment en zien ernaar uit dit nog jaren te continueren.

Met Beuken’essers Financieel Fit, Base Schoonmaakdiensten, Baat Accountants en Adviseurs, Hoenen en van Dooren, Lunchroom Goede Tijden, Geomij, Sabon Elektro, Kimtax, Mindworkz en Voetbalreizen Retour heeft VV HEBES toonaangevende ondernemingen weten toe te voegen aan haar sponsoren. Wij heten deze nieuwe sponsoren van harte welkom, danken hen voor het getoonde vertrouwen en zien uit naar een lange en goede samenwerking.

De sponsorcommissie.