default-header

9 december Benefietavond VV HEBES 100 jaar

Home9 december Benefietavond VV HEBES 100 jaar

9 december Benefietavond VV HEBES 100 jaar

9 december Benefietavond VV HEBES 100 jaar
vrijdag  17 november

Als de kloppende hartslag van onze gemeenschap Maasgouw nodigen wij jou uit om een gedenkwaardige mijlpaal mogelijk te maken: de 100ste verjaardag van VV HEBES !

Een Eeuw van Samenspel

Sinds onze oprichting in 1924 hebben we talloze momenten van sportieve glorie en gemeenschapszin beleefd. Nu is het tijd om deze historie te eren en tegelijkertijd de toekomst van onze geliefde club te verzekeren.

Benefietavond vol Vertier

Kom naar onze benefietavond, gevuld met plezier, veilingen en een loterij, waar elke opbod een stap voorwaarts betekent voor VV HEBES. De opbrengst komt volledig ten goede aan de financiële ondersteuning de 4-daagse 100 jaar HEBES-viering tijdens het Hemelvaartweekend in 2024. Deze Benefiet avond belooft een geweldige kans om te netwerken, te genieten van lokale kunsten en deel te nemen aan een belangrijk onderdeel van een viering die eens in de 100 jaar voorkomt.

Datum: 9 december 2023
Locatie: ‘t Leuke Beegden
Tijd: 20.00 uur

 

Veiling met een Hart

Wij nodigen de ondernemers van onze club uit om een veilingitem te doneren dat het bedrijf vertegenwoordigt en tegelijkertijd de essentie van onze gemeenschap vastlegt. Van sportmemorabilia tot exclusieve ervaringen, jullie bijdrage zal schitteren tijdens onze veiling.

 

Verwacht het Ongelooflijke

  • Unieke veilingitems, ook van regionale professionele glorie
  • Spannende loterij met onweerstaanbare prijzen
  • Netwerken met clubgenoten en collega-ondernemers en het college van B&W
  • Een sfeervolle avond vol omlijst door muziek en kleine culinaire verrassingen

 

Laat uw Hart Zien

Jullie steun zal direct bijdragen aan het voortbestaan van onze vereniging en aan de financiering van ons 4-daags jubileumfestijn, met activiteiten variërend van (jeugd)voetbal tot maatschappelijk verantwoorde ‘kom-in-beweging’ projecten tot spetterende feestavonden.

Bevestig je aanwezigheid (partner is uiteraard ook welkom) door te reageren per e-mail of door de directe toezegging aan een van onze commissieleden 100 jaar HEBES die je heeft benaderd. De ondernemers onder onze leden die een veilingitem ter beschikking willen stellen kunnen dit bij voorkeur kenbaar maken bij een van de commissie leden.

Graag voor 20 november reageren. Geef aan of je alleen of met 2 personen aanwezig bent.

Wij hopen je te mogen verwelkomen en samen te toasten op een eeuw van voetbal en vriendschap!

Met sportieve groet,
VV HEBES Jubileumcommissie

Terug naar overzicht