default-header

Geen voetbal zonder onze sponsoren!

HomeGeen voetbal zonder onze sponsoren!

Geen voetbal zonder onze sponsoren!

vrijdag  10 april

Veel lokale ondernemers uit Heel, Beegden en nabije omgeving zijn al jaar en dag betrokken bij de activiteiten en sponsoring van onze voetbalclub! Zonder hun financiële bijdrage is het runnen van onze vereniging niet mogelijk. Daarmee leveren ze ook een grote bijdrage aan de leefbaarheid in onze samenleving.

We leven momenteel in een vreemde periode. De straten zijn minder druk, de sportvelden verlaten en iedereen wordt geadviseerd zo veel mogelijk binnen te blijven. Ook voor onze ondernemers is het een spannende en moeilijke tijd. Lokale ondernemers worden hard geraakt door de overheidsmaatregelen en krijgen steeds minder klanten over de vloer. Het zijn echt heel bijzondere tijden.

Onze sponsors zijn er al jaren voor ons, daarom is het nu aan ons hen te steunen. Wij vragen jullie; spelers, ouders en vrijwilligers: doe je inkopen en boodschappen zo veel mogelijk bij de lokale middenstanders! Dat kan nog steeds als we ons goed aan de 1,5 meter regel houden en alle andere voorzorgsmaatregelen.

VV HEBES wil haar steentje bijdragen om onze sponsoren en alle andere lokale ondernemers nu te helpen en hen met deze oproep een hart onder de riem te steken. Steun daarom juist NU onze sponsoren en alle lokale ondernemers in deze lastige periode, want zij maken het voetbal in Heel en Beegden mede mogelijk!

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

Bestuur en Sponsorcommissie van VV HEBES.