default-header

HomeStart jeugdtrainingen vanaf 29 april

Start jeugdtrainingen vanaf 29 april

maandag  27 april

Als VV HEBES zijn we erg blij dat we in deze moeilijke Corona tijd toch met de jeugd mogen gaan trainen vanaf woensdag 29 april onder aangepaste omstandigheden. Concreet betekent dit dat de onderbouw (t/m de Onder 12 leeftijd) de trainingen weer kunnen hervatten op de normale manier maar wel met enkele extra hygienische maatregelen. Voor de midden- en bovenbouw (Onder 13 t/m Onder 19) is trainen vanaf woensdag ook weer toegestaan maar wel op 1,5 meter afstand van elkaar. Hiervoor heeft onze technische staf speciale trainingen samengesteld.

Om alles in goede banen te leiden volgt VV HEBES de voorschriften en adviezen van het RIVM, de KNVB en de gemeente Maasgouw zorgvuldig op. Hieronder een overzicht van alle maatregelen en regels die we vanaf heden gaan hanteren:

Veiligheid- en hygiëneregels

1. Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden C) en/of benauwdheidsklachten heeft;
  2. Was je handen thuis voor het trainen en na het trainen
  3. Ga vooraf thuis naar het toilet;
  4. Kom zoveel mogelijk zelfstandig (max. met twee personen, fietsend of in de auto) naar het sportpark. Fiets dus ook niet met je hele team naar de training;
  5. Uitsluitend jeugdspelers die een training hebben, jeugdtrainers, coördinatoren en bestuursleden hebben toegang tot het sportpark.
  6. Ouders mogen het sportpark niet betreden: zet je kind af aan de poort van het sportpark (kiss & ride)
  7. Iedere speler die met de fiets komt plaatst zijn fiets op de aangewezen plek bij het trainingsveld. Blijf ook hierbij op 1,5 meter afstand van elkaar;
  8. Kom niet eerder dan 10 min. vantevoren naar de training;
  9. Ook voor de onderbouw (t/m Onder 12) geldt dat er geen onnodig contact met elkaar moet worden gemaakt zoals stoeien of high-fives
  10. Houd je ten allen tijden aan de afgesproken 1,5 meter afstand van elkaar
  11. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedlokalen. Ook kan er niet worden gedoucht. Toiletten zijn open maar mag alleen in nood door 1 persoon tegelijk worden gebruikt
  12. Drinkfles meenemen mag, maar wel thuis vullen;
  13. Daar waar dit reglement niet voorziet bepaalt de corona-coördinator (te herkennen aan het fluoriserend hesje) de gang van zaken;
  14. Voor alles geldt: gebruik je gezonde verstand en houd je aan de voorschriften van het RIVM. Denk aan handen wassen voor en na bezoek aan het sportpark, niezen in elleboog etc.

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we op een veilige en verantwoorde manier kunnen blijven sporten! Daarom moeten we ons allemaal strikt aan de regels houden. Voor vragen en/of opmerkingen over het corona-beleid kunt u reageren op deze mail.

Alvast hartelijk dank namens de technische commissie,

Met vriendelijke groeten,
Jordi Cranssen