default-header

HomeVerenigingsplan VV HEBES

Verenigingsplan VV HEBES

vrijdag  31 januari

Op de Algemene Ledenvergading is het plan gepresenteerd dat gebruikt wordt om VV HEBES te laten groeien tot een toekomstbestendige club. Rekening houdend met interne en externe factoren die bepalend zullen zijn voor de koers, gaat de stip op de horizon gezet worden waar de vereniging naar toe gaat.

Gedurende 8 avonden tot juni 2020 zal elke 3 weken een nieuw thema besproken worden. Dit gebeurt elke avond in een ander, passend, gezelschap van bestuur, leden en mogelijke externe belanghebbenden/adviseurs. Uiteindelijk zal dit leiden tot een eindpresentatie van het verenigingsplan. De eerste avond staat ingepland. Diverse leden zullen de komende periode benaderd worden om deel te nemen in 1 of meerdere van deze avonden.